Ελλάδα

Η ”λυπητερή” από τις καταστροφές της δημόσιας περιουσίας!

Η ”λυπητερή” από τις καταστροφές της δημόσιας περιουσίας!
Τσουχτερός ο λογαριασμός από τους βανδαλισμούς της δημόσιας περιουσίας.

Ένας ενδιαφέρων απολογισμός που αφορά τους τελευταίους 10 μήνες, δόθηκε από την Βουλή κατόπιν σχετικής ερώτησης του βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και στοιχείων που παρέδωσε ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης. 

Έτσι, λοιπόν, μπορούμε να πούμε βάσει στοιχείων, ότι οι διαθέσεις των νεαρών με, ή χωρίς κουκούλες, κοστίζουν πάνω από 1 εκατομμύριο συνολικά, κυρίως από τις τελευταίες ”επιδόσεις” των νεαρών στην καταστροφή Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ακυρωτικών μηχανημάτων για τα εισιτήρια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του αρμόδιου υπουργού, 18.686 ευρώ εκτιμάται ότι στοίχισε η επισκευή σε 216 παλαιού τύπου επικυρωτικές συσκευές εισιτηρίων, 25 τηλεχειριστήρια και 31 καλωδιώσεις εξοπλισμού επικύρωσης, που υπέστησαν δολιοφθορά και για τα οποία η διαδικασία αποζημίωσης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Ο κ. Χαρακόπουλος, τοποθετούμενος στο ζήτημα και μετά τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, δήλωσε: 

«Αποδεικνύεται ότι είμαστε αντιμέτωποι με έναν οργανωμένο πόλεμο δολιοφθοράς της δημόσιας περιουσίας. Στους βανδαλισμούς αυτούς, η κυβέρνηση, με προεξάρχοντα τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κρατά στάση παρατηρητή, που ως συνέπεια έχει την καταρράκωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. Ούτε οι πολίτες ούτε η ΝΔ δεν πρόκειται να υποκύψουμε στον μιθριδατισμό που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments