Στη φυλακή 45χρονος που κακοποιούσε τους γιους και τη γυναίκα του | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Μαρτίου 2017, 15:49

Προφυλακιστέος κρίθηκε o 45χρονος άνδρας o οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση, επί σειρά ετών, των δύο του γιων και της συζύγου του, στα Χανιά. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ένα παιδί του φερόμενου ως δράστη έστειλε ένα sms από το κινητό του πατέρα του σε έναν συμμαθητή του και το οποίο, όπως αναφέρει η «Νέα Τηλεόραση», έγραφε: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να με σκοτώσει αυτός».

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση έμειναν εμβρόντητοι από τις περιγραφές των δύο αγοριών, ηλικίας 16 και 17 ετών, για τα όσα εφιαλτικά ζούσαν στα χέρια του πατέρα τους.

Όπως μεταδίδεται, ο 45χρονος χειροδικούσε σε βάρος των δύο παιδιών από τότε που ήταν ακόμη μωρά, για ασήμαντους λόγους, αλλά και εναντίον της συζύγου του, η οποία φοβόταν να αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Ο πατέρας, ο οποίος είναι άνεργος, συνελήφθη τη Δευτέρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και προφυλακίστηκε, καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ενδοοικογενειακή βία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.