Αθλητισμός

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Ουζουνίδης !

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Ουζουνίδης !
Δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό του Παναθηναϊκού ο τρόπος με τον οποίος η ομάδα του έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία και την αδυναμία του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς να απειληθούμε, χάσαμε δύο βαθμούς. Δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε και ισοφαριστήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Δεν παίξαμε καλά, αλλά όταν έχεις 3 τετ α τετ και δεν νικάς, δεν φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο εσύ».

Για το πως δέχτηκε γκολ ο Παναθηναϊκός: «Δεν μπήκε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη, αλλά δεν επιτρέπεται να τρώμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που φάγαμε. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά τι να το κάνω, σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς. Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι διαφορετικό ματς και θα το δούμε από εδώ και πέρα».

Για το αν περίμενε να αγωνιστεί έτσι ο Ηρακλής: «Δεν με αιφνιδίασε ο Ηρακλής, τον περίμενα καλύτερο, να πω την αλήθεια. Σήμερα, φταίμε καθαρά εμείς. Εύχομαι καλή τύχη στον Ηρακλή, γιατί έχει δύσκολη συνέχεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments