Αθλητισμός

“Βλέπει” Λεωφόρο ο Καπίνο!

“Βλέπει” Λεωφόρο ο Καπίνο!
Τη στιγμή που ο Λεάλι έχει δεχτεί έντονη κριτική για το λάθος του στη φάση του γκολ της ισοφάρισης της Μπεσίκτας, ο Στέφανος Καπίνο ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα γάντια του. Ποιες οι πιθανότητες να προλάβει ακόμα και τη ρεβάνς της Τουρκίας, τρεις μέρες πριν από το ελληνικό "κλάσικο".

​Δύο θλάσεις μέσα σε μία σεζόν για τον Στέφανο Καπίνο. Δύο θλάσεις για έναν τερματοφύλακα! Μοιάζει ως… ανέκδοτο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Ο 23χρονος γκολκίπερ έχει χάσει μίνιμουμ δύο μήνες από τη φετινή σεζόν λόγω των τραυματισμών του. Είχε πάθει την πρώτη ζημιά στις 6 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη δεύτερη στις 15 Φεβρουαρίου, παραμονή του αγώνα με την Οσμάνλισπορ.

Ο Καπίνο έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση. Έχει περάσει άλλωστε σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που ξανατραυματίστηκε. Έχασε τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και το πρώτο ματς με την Μπεσίκτας. Χτύπησε την περίοδο που ο Ολυμπιακός τον ήθελε. Τώρα φαίνεται ότι επιστρέφει στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Αφού πέρασε η… μπόρα των παραπάνω αγώνων, ο στόχος είναι να βρεθεί στο 100% στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο που θα γίνει την παραπάνω Κυριακή (19/3).

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του, έχει αρχίσει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό του και υπήρχαν ορισμένοι που υποστήριζαν ότι τον έβλεπαν τόσο… αγριεμένο που ήθελε να επιστρέψει νωρίτερα, ακόμα και στο ματς αυτής της Κυριακής (12/3, 17.15) με τον Ατρόμητο στο Φάληρο! Πώς έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής; Ο Καπίνο πάει για Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μπαίνει ακόμα και στο αεροπλάνο για την Τουρκία το πρωί της Τετάρτης (15/3). Όλα είναι πιθανά.

Ήδη μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεσίκτας αρκετός κόσμος τον έφερε στο μυαλό του, εξαιτίας της… ασίστ που έδωσε ο Λεάλι στον Αμπουμπακάρ. Ο δε Ιταλός γκολκίπερ που είδε όλους τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ να πέφτει πάνω του για να του τονώσει το ηθικό, ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα γάντια του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το λάθος του με τους Τούρκους θα τον… κυνηγάει σε όλη τη φετινή σεζόν, γιατί ήταν ένα λάθος που κόστισε. Δεν ήταν όπως η ασίστ που είχε δώσει στον Καμπανάνγκα στο 4-1 των “ερυθρολεύκων” επί της Αστάνα. Είναι ένα γκολ σε νοκ άουτ παιχνίδι και για αυτό το λόγο ήταν απαρηγόρητος στα αποδυτήρια.

Για να δούμε λοιπόν πώς θα χειριστεί την κατάσταση ο Βούζας, αν και εφόσον ο Καπίνο επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Αν η επιστροφή του Καπίνο στη δράση θα συνδυαστεί με την επιστροφή του στην Λεωφόρο για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Και λέμε “πρώτη φορά”, γιατί πέρσι που πήγε ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο δεν έγινε παιχνίδι λόγω των σοβαρών επεισοδίων. Ο Ρομπέρτο προοριζόταν για βασικός και ο Καπίνο θα καθόταν στον πάγκο. Έστω κι έτσι όμως δεν επέστρεψε ως αντίπαλος. Την Κυριακή 19 του μηνός αναμένεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να τον δουν για πρώτη φορά στο “σπίτι” τους με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος!

ΙΣΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΜΠΟΤΙΑ

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο (12/3, 17.15) ο Βασίλης Βούζας πιθανότατα δεν θα έχει τον Αλμπέρτο Μποτία. Όχι επειδή είναι σοβαρές οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ίσα-ίσα που ο Ισπανός αμυντικός μόλις ένιωσε το “τσίμπημα”, αμέσως ζήτησε αλλαγή.

Απλώς για να μην προκύψει κάποιο θέμα με την παρουσία του στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό, αναμένεται να προφυλαχθεί κόντρα στους Περιστεριώτες για να μην “ζορίσει” περαιτέρω το πόδι του. Το Σάββατο (11/3) θα τον ξαναδεί ο Βούζας και μετά θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments