Αθλητισμός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΟΚ πριν την ΑΕΚ!
Μία επιστροφή και μία απουσία για τους Θεσσαλονικείς, που έρχονται στο ΟΑΚΑ με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη τους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκε ο Κίτσιου, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού κι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ μετά από καιρό μπήκε ο Κάνιας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ με μια τελευταία προπόνηση στην Τούμπα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

«Για πρώτη φορά μέσα στο 2017 ο Βλάνταν Ίβιτς είχε μπροστά του μια ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να δουλέψει την ομάδα για ένα παιχνίδι. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το διήμερο ρεπό που ακολούθησε, ο ΠΑΟΚ ετοιμάστηκε για τη νέα δύσκολη δοκιμασία, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον τεχνικό του Δικεφάλου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τους πως θέλει να κινηθούν και ν’ αντιδράσουν σε όσα τους περιμένουν στην Αθήνα. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφορά τον Στέλιο Κίτσιου , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού κι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, επιστρέφει έπειτα από ένα μήνα ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Πούγγουρας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάτσε , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ενρίκε , Κάμπος , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης ».

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments