Αθλητισμός

Η άγνωστη ιστορία του Μπασινά με Μουρίνιο και Τσέλσι!

Η άγνωστη ιστορία του Μπασινά με Μουρίνιο και Τσέλσι!
Πόσο κοντά πλησίασε σε μια τεράστια μεταγραφή περιέγραψε ο Άγγελος Μπασινάς. Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM, αποκάλυψε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο τον ήθελε στην Τσέλσι για… αντι-Εσιέν.

Μια άγνωστη ιστορία, στο τέλος της οποίας θα μπορούσε να έχει γίνει παίκτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, διηγήθηκε ο Άγγελος Μπασινάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αποκάλυψε ότι ο «εκλεκτός» είχε κανονίσει με τον τότε εκπρόσωπο του (και κορυφαίο μάνατζερ στον κόσμο) Ζόρζε Μέντες να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μίκαελ Εσιέν.

«Ήμουν συχνά με τον Μέντες στο Λονδίνο. Το τελευταίο καιρό που ήταν κοντά οι μεταγραφές, έπρεπε να ήμουν εκεί. Μου έλεγε ο Μέντες, ότι ήθελε να κάνουμε κάτι καλό. “Σε ξέρουν, θα μπορέσουμε”, μου έλεγε. Τελικά, κάναμε ένα ραντεβού και εκεί που τρώγαμε τον πήρε τηλέφωνο ο Μουρίνιο, οπότε ήρθε να φάμε μαζί. Θυμόταν τα πάντα. Ακτινογραφία για όλα. Ωραίος τύπος… Έτσι όπως μίλαγε, του λέει για μένα “που θα τον πας”; Του είπε “θα δούμε, περιμένουμε κάτι καλό”.

“Επειδή φεύγει ο Εσιέν για Κόπα Άφρικα, αν δεν τον έχεις κλείσει κάπου να κάνουμε μια επαφή”. Παίρνει τηλέφωνο τον Ρώσο (σ.σ. τον Αμπράμοβιτς) και του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να με αγοράσουν: “Να έρθει”, του είπε. “Άκουσες τι είπε. Ξέχασε τον, έρχεται σε εμένα”.

Τότε όμως είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να μην πάει στο Κόπα Άφρικα ο Εσιέν. Τελικά με ενημερώνουν ότι είναι όλα έτοιμα. Η γυναίκα μου έχει έρθει στο Λονδίνο, πάμε στα γραφεία το επόμενο πρωί. Μπαίνουμε μέσα και βλέπω κάτι φάτσες στεναχωρημένες. -Μου λέει ο Μέντες “δεν θα γίνει η μεταγραφή, ο Κένιον προτίμησε να πάρει τον Μανίς”. Και τελικά έγινε του Μανίς».

πηγή:  sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments