Ελλάδα

Συνελήφθη αστυνομικός στην Καστοριά για τη δολοφονία του ταξιτζή (pic,vids)

Συνελήφθη αστυνομικός στην Καστοριά για τη δολοφονία του ταξιτζή (pic,vids)
Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καστοριάς, αφού σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ένας άνδρας της ΟΠΚΕ που μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς, αλλά και οι αστυνομικές αρχές, αφού συνελήφθη άνδρας της ΟΠΚΕ για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή που βρέθηκε με μια σφαίρα στον κρόταφο χθες βράδυ στην Καστοριά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος συμμετείχε και στις έρευνες από χθες το βράδυ για τον εντοπισμό του δράστη, που όπως φαίνεται είναι τελικά ο ίδιος. Κι όλα αυτα, στη “σκιά” του μανιακού δολοφόνου των ταξί στην περιοχή της Κηφισιάς στην Αθήνα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, με τα τοπικά μέσα να μεταδίδουν πως είχε πυροβοληθεί δύο φορές, με τη μία σφαίρα να τον βρίσκει στον κρόταφο και να είναι η μοιραία.

Ο 52χρονος ήταν 40 με 50 μέτρα μακριά από το ταξί του. Έχει βρεθεί κάλυκας, ο οποίος φαίνεται να είναι από όπλο 45 χιλιοστών αλλά περισσότερα στοιχεία θα δείξει η βαλλιστική.

Πανικός επικράτησε σε όλη την Καστοριά. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ συναγερμόςσήμανε σε όλη την πόλη όπως βλέπετε στις πρώτες εικόνες από το αιματοβαμμένο σημείο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε το όχημά του στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Μάλιστα, στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments