Τεχνολογία

Apple: Το όνομα της νέας επετειακής έκδοσης

Apple: Το όνομα της νέας επετειακής έκδοσης
Η Apple ετοιμάζει το επετειακό της iPhone που σηματοδοτεί τα δέκατα γενέθλια της σειράς.

Φουντώνουν οι φήμες για την επετειακή έκδοση της ναυαρχίδας της Apple και σύμφωνα με νέες φήμες το νέο μοντέλο της Apple θα ονομάζεται iPhone Edition και όχι iPhone 8.

Η ονομασία αυτή είχε χρησιμοποιηθεί ξανά από την Apple, για την κορυφαία σειρά των Apple Watch, όπου η πρώτη γενιά ερχόταν με χρυσό 18 καρατίων και ροζ χρυσό φινίρισμα, ενώ ση δεύτερη γενιά με κεραμικό σώμα. 

Η νέα δημοσίευση βασίζεται στο γεγονός ότι το νέο iPhοne Edition θα καταργήσει το home button, τακτική που ακολουθεί και η Samsung στην τελευταία ναυαρχίδα της, το Galaxy S8. Στην πραγματικότητα, το νέο smartphone της Apple φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το Galaxy S8 το οποίο διαθέτει μικροσκοπικές προσόψεις και μεγαλύτερη οθόνη.

Το iPhοne Edition διαθέτει καθαρότερο σχεδιασμό με μικρές πάνω και κάτω προσόψεις, εγκατάσταση διπλής κάμερας και λευκό πίσω πάνελ. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, αντικαθιστώντας το Touch ID.

Η οθόνη του τηλεφώνου. πιθανότατα θα να είναι 5,15 μέχρι 5,8 ιντσών ενώ το μέγεθος του smartphone θα είναι 5,8 ιντσών. Η οθόνη θα πιάνει σχεδόν όλη την μπροστινή όψη του τηλεφώνου και θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση.

Να σημειώσουμε ότι η Apple έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές για τις διάφορες εναλλακτικές κάλυψης του τηλεφώνου όπως γυαλί, αλουμίνιο και λευκό κεραμικό σασί. 

Υποστηρίζεται ότι η εισαγωγή OLED οθόνης σε συνδυασμό με τα ισχυρά χαρακτηριστικά θα απογειώσουν την τιμή του νέου iPhone το οποίο υπολογίζεται να κοστίζει πάνω από 1,000 δολάρια. Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης ένα νέο iPhοne 7s και iPhοne 7s Plus κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments