Αθλητισμός

Ντεμπούτο με…υποσχέσεις

Ντεμπούτο με…υποσχέσεις
​Ο Νέιθαν Σόμπι, πέντε περίπου ημέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κόντρα στο Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη». Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς γκαρντ ήταν η καλύτερη είδηση από έναν αγώνα στον οποίο οι τρεις διαιτητές κατάφεραν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές.. Ο Σόμπι αγωνίστηκε […]

​Ο Νέιθαν Σόμπι, πέντε περίπου ημέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κόντρα στο Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς γκαρντ ήταν η καλύτερη είδηση από έναν αγώνα στον οποίο οι τρεις διαιτητές κατάφεραν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές..

Ο Σόμπι αγωνίστηκε για περισσότερο από 29 λεπτά, πετυχαίνοντας 14 πόντους (3/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/5 βολές) μαζεύοντας 8 ριμπάουντ (6 αμυντικά και 2 επιθετικά), ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Πολύ καλές επιδόσεις, ιδιαίτερα εάν αναλογιστεί κανείς το γεγονός, πως πραγματοποίησε μία μόλις προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και μάλιστα την παραμονή του αγώνα στην Κρήτη.

Σίγουρα, ο Αυστραλός γκαρντ χρειάζεται αρκετές προπονήσεις μέχρι να εγκληματιστεί πλήρως και να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας, ωστόσο το πρώτο δείγμα από τον Σόμπι άφησε υποσχέσεις.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments