Αθλητισμός

«Ο Ίβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά»

«Ο Ίβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά»
Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μιλάει για τον Δικέφαλο, τον Σαββίδη, τον Ίβιτς, τον Ολυμπιακό, τη διαιτησία! «Θεωρώ πως από την αρχή της σεζόν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν ανώτεροι ως σύνολο από τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα όμως που είχαμε από το […]

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μιλάει για τον Δικέφαλο, τον Σαββίδη, τον Ίβιτς, τον Ολυμπιακό, τη διαιτησία!

«Θεωρώ πως από την αρχή της σεζόν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν ανώτεροι ως σύνολο από τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα όμως που είχαμε από το ξεκίνημα φέτος ήταν ότι δεν τελειώναμε σωστά τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε. Τώρα το πρόβλημα αρχίζει και διορθώνεται. Δεν θεωρώ ότι όλα έχουν κριθεί στο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι η διαφορά από τον Ολυμπιακό θα μειωθεί στους οκτώ βαθμούς με επτά παιχνίδια ακόμα να απομένουν. Ο Βλάνταν Ίβιτς κάνει πραγματικά μια πολύ καλή δουλειά. Μου άρεσε πολύ η μέθοδος της προπόνησής του. Είναι ένας νέος προπονητής με μεγάλη δίψα και είναι μόλις ένα χρόνο στην ομάδα. Νομίζω έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ακόμα μεγαλύτερος προπονητής», υπογραμμίζει ο Ροντρίγκες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments