Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τσόρι στην κορυφή ετοιμάζει ο Βούζας για Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Τσόρι στην κορυφή ετοιμάζει ο Βούζας για Ατρόμητο
Ο Τσόρι Ντομίνγκες επιστρέφει σήμερα στην αποστολή του Ολυμπιακού έπειτα από αρκετό καιρό και ο Βασίλης Βούζας σχεδιάζει να ξεκινήσει τον Αργεντινό άσο στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Κώστα Φορτούνη.

​Ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο Τσόρι Ντομίνγκες επιστρέφει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Ο Αργεντινός άσος βρισκόταν εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού, κάτι για το οποίο του είχε ασκηθεί έντονη κριτική στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Βασίλη Βούζα να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ προκειμένου να του δώσει ανάσες ξεκούρασης και έτσι προσανατολίζεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός άσος θα παίξει πλάι στον Κώστα Φορτούνη στο 4-4-2 που αναμένεται να παρατάξει ο Βούζας.

Από εκεί και πέρα ο Λεάλι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Ρέτσος και Παρέδες θα αποτελούν την τετράδα της άμυνας, οι Ρομαό και Μάρτινς στα χαφ και οι Ανδρούτσος και Ελιουνούσι στις πτέρυγες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments