Βίντεο: Κατέβασαν την ολλανδική σημαία και ύψωσαν τούρκικη στο προξενείο στην Κωνσταντινούπολη | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Μαρτίου 2017, 10:46 12 Μαρτίου 2017, 10:46

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα των τελευταίων ημερών μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας. Μετά τα όσα συνέβησαν χθες στο Ρότερνταμ, με τις συγκρούσεις της αστυνομίας με Τούρκους διαδηλωτές, ήρθε η σημερινή κίνηση στην Κωνσταντινούπολη για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, διαδηλωτές έφτασαν μέχρι το προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί κατέβασαν τη σημαία της Ολλανδίας, υψώνοντας στη θέση της αυτή της χώρας τους, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι διαμαρτυρίες στην πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αγκυρα και το προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την ίδια ώρα υπήρχε συγκέντρωση και επεισόδια έξω από το τουρκικό προξενείο στο Ρότερνταμ.

Ολα ξεκίνησαν όταν απαγορεύθηκε να προσγειωθεί το αεροσκάφος που μετέφερε τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην πόλη προκειμένου να μην μιλήσει σε συγκέντρωση για το τουρκικό δημοψήφισμα, ενώ αργότερα απελάθηκε και Τουρκάλα υπουργός που είχε φτάσει στο Ρότερντμαν οδικώς από τη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες: