Αθλητισμός

Ατομικό για Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό, απών ο Μαρινάκης

Ατομικό για Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό, απών ο Μαρινάκης
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην προπόνηση της Δευτέρας οι Γιώργος Κουτρουμπής και Βίκτωρας Κλωναρίδης. Εκτός και ο Νίκος Μαρινάκης.

​Ο αμυντικός των «πρασίνων» υπενθυμίζεται ότι μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή έγινε αναγαστική αλλαγή ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα έκανε οκτώ ράμματα. Ο Βίκτωρας Κλωναρδίδης αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με το Γηραιό καθώς δεν είχε ξεπεράσει τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε. Αμφότεροι, τη Δευτέρα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο «τριφύλλι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, πάσες, ασκήσεις με τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απών ήταν ο Νίκος Μαρινάκης που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Nα σημειωθεί ότι εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή και η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη σχετικά με τα παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσουν οι Μπεργκ, Ζέκα και Κουρμπέλης που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες το Σάββατο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments