Αθλητισμός

Φοβερό: Mόνο αυτοί πίστεψαν στον Αραβίδη! Τον αποθέωσαν πριν καν μπει και σκοράρει…

Φοβερό: Mόνο αυτοί πίστεψαν στον Αραβίδη! Τον αποθέωσαν πριν καν μπει και σκοράρει…
Ο επιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από μήνες και τρέλανε τους πάντες. Ειδική μνεία όμως αξίζει σε αυτούς που δεν τον ξέχασαν...

Απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ο Σέρχιο Αραούχο, λόγω των δύο υπέροχων τερμάτων που σημείωσε. Δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε όμως στη συμμετοχή και το γκολ του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος έπαιξε μετά από 3 μήνες. Ήδη ο σκύλος σας είχε ενημερώσει ότι ετοιμαζόταν η μεγάλη επιστροφή του, σε ρεπορτάζ πριν το ματς.

Δεν είναι και λίγο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για έναν ποδοσφαιριστή, για τον οποίο γράφτηκαν τα μύρια όσα και «σταυρώθηκε» από τα Μέσα για την αποβολή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά και εξαιτίας κάποιων ενδοοικογενειακών θεμάτων της Ένωσης. Είναι και πολύ δύσκολο για έναν επιθετικό, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, να μπει και να σκοράρει. Εδώ πριν λίγο καιρό θεωρούταν τελειωμένος.

Ο Πόντιος όμως δεν το έβαλε κάτω! Δούλεψε, ήταν συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έδειξε στον Χιμένεθ, ότι αξίζει δεύτερης ευκαιρίας. Ο κόσμος μετά από πολλά στραπάτσα που είχε φάει η ομάδα πριν την έλευση του Ισπανού τον αποζητούσε! Στα «κιτρινόμαυρα» στέκια συζητούσαν συνεχώς, ότι χρειαζόταν η ομάδα το πάθος του «Άραβα».

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο 30χρονος φορ αντικατέστησε τον MVP του αγώνα, Σέρχιο Αραούχο στο 88′ και 3 λεπτά αργότερα είδε το όνομά του να γράφεται στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αμέσως ήχησε ξανά στο ΟΑΚΑ από τους οργανωμένους το όνομα τού.

Κάποιοι άλλοι όμως τον πίστευαν εδώ και καιρό και δεν δίστασαν να εκφράσουν την στήριξή τους, λίγη ώρα πριν περάσει στο παιχνίδι ο Άραβας. Δέκα λεπτά πριν μπει ως αλλαγή, ο επιθετικός της ΑΕΚ έκανε ζέσταμα πίσω από την εστία που βρίσκεται προς τη μεριά της Κηφισίας. Σε αυτήν την πλευρά του γηπέδου βρίσκεται η μαθητική εξέδρα της Ένωσης.

Τα μικρά παιδάκια με του που είδαν τον Χρήστο να προθερμαίνεται φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. «Αραβίδης, Αραβίδης», τραγουδούσαν οι λιλιπούτειοι Ενωσίτες δείχνοντας τη στήριξη και την πίστη τους στον έμπειρο επιθετικό. Δεν ξέχασαν την προσφορά του στην άνοδο της ομάδας από τη Β’ Εθνική στη Σούπερ Λιγκ και τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι.

Συγχαρητήρια στους μικρούς Ενωσίτες, όπως και στον Χρήστο που τους ευχαρίστησε με το τέρμα που πέτυχε και πανηγύρισε με τη γνωστή του ποντιακή τρέλα, λες και δεν έλειψε ούτε μία μέρα από τα παιχνίδια της ΑΕΚ!

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments