Πανηγυρική αθώωση Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό! | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Μαρτίου 2017, 08:15 13 Μαρτίου 2017, 8:15

​Πριν καλά καλά τελειώσει το ματσάκι στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέδειξε για μια φορά ακόμα πολεμική ετοιμότητα πυροβολισμού της γνωστής καταγγελίας. Με το αίσθημα της ηθικής υποχρέωσης κατaδίκασε τα πονηρά φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή. Αποκάλυψε, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ότι τον είχε φακελλώσει τον εν λόγω διαιτητή, αστυνομικό στο επάγγελμα και Καλογερόπουλο Χάρη στο όνομα.

Τι σημαίνει μια ακόμα στημένη διαιτησία, κατά τον Παναθηναϊκό, τον πιο συνεπή εισαγγελέα της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα; Ότι ναι μεν οι δυνάμεις της αλλαγής και της κάθαρσης συνέτριψαν τηn συμμορία που έκανε κουμάντο στην διαιτησία, όμως να, που τα κοράκια συνεχίζουν να οργιάζουν. Άρα;

Ο Μαρινάκης ήταν ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, τόσο για την δικαιοσύνη, όσο βέβαια και για τον Παναθηναϊκό που πρώτος από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ζωγράφιζε σε κάθε ευκαιρία την ενοχή του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Συμπέρασμα;

Αφού σήμερα στην ΕΠΟ δεν υπάρχει η αμαρτωλή εκλεγμένη διοίκησή της. Αφού σήμερα ο Μαρινάκης είναι στην εντελώς απ’ έξω και οι πάντες αναγνωρίζουν, μέσα και ο Παναθηναϊκός, ότι η διαιτησία είναι ανεξάρτητη. Κι όμως συνεχίζονται κανονικά και με το νόμο οι αλλοιώσεις αποτελεσμάτων στα γήπεδα.

Άρα; Δύο είναι οι απαντήσεις.

1. Το έργο της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζει η οργάνωση της εξυγίανσης.

2. Είτε με εγκληματική οργάνωση, είτε όχι θα προκύπτουν στο πρωτάθλημα εγκλήματα της διαιτησίας.

Τελικό συμπέρασμα. Με τις καταγγελίες που δεν σταματάνε του Παναθηναϊκού είναι ανοησίες όσα χρέωναν στον Μαρινάκη για τη δράση της εγκληματική οργάνωσης. Ανόητος ήταν ο Μαρινάκης που δρούσε ως αρχηγός του συνδικάτου όταν και χωρίς αυτό η διαιτησία κάνει το δικό της παιχνίδι. Πιθανόν να παίζει και το άλλο. Οι ΠΑΕ κάνουν το δικό τους παιχνίδι για να δικαιολογήσουν τις αγωνιστικές αποτυχίες τους. Χαίρετε.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Ετικέτες: