Αθλητισμός

Το φαρμάκι που ήπιε ο φουκαράς Γλύκος

Το φαρμάκι που ήπιε ο φουκαράς Γλύκος
Το τελευταίο που περνούσε από το μυαλό του 31χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου ήταν ότι θα έφευγε από το ΟΑΚΑ με μια τριάρα, που θα μπορούσε να ήταν και εξάρα.

​Το τελευταίο που περνούσε από το μυαλό του 31χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου ήταν ότι θα έφευγε από το ΟΑΚΑ με μια τριάρα, που θα μπορούσε να ήταν και εξάρα. Μόνο; Και ότι θα έτρωγε το πρώτο πριν συμπληρωθεί το πρώτο κιόλας λεπτό.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε δέκατα του δευτερολέπτου γίνεται το νοσοκομείο. Κάποιες φορές και η κηδεία. Η φάση που σκότωσε τον Γλύκο ήταν το δεύτερο γκολ. Μην το λες! Τα έχουν αυτά οι τερματοφύλακες. Τα ζουν σχεδόν σ’ όλα τα ματς. Να βλέπουν την μπάλα να φτερουγίζει σαν άπιαστο χελιδόνι για το πλεκτό. Κι αυτοί να μην μπορούν να την σταματήσουν. Η τραγωδία τους. Και να το φάνε το γκολ, και μετά να… μαζέψουν την καταραμένη πουτάνα από τα δίχτυα.

Το ‘πιε το φαρμάκι ο φουκαράς ο Γλύκος. Τρία γκολ μετά από φάσεις που τις έχει ξαναζήσει στο παρελθόν. Πανομοιότυπες. Όπως για τον τερματοφύλακα υπάρχουν φάσεις που άλλες κατέληξαν γκολ, άλλες όχι, και είναι… καινούργιες, αμεταχείριστες, πρωτοφανέρωτες.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments