Αθλητισμός

Χιμένεθ: Περιμένω πολλά περισσότερα από τον Αραούχο! (vid)

Χιμένεθ: Περιμένω πολλά περισσότερα από τον Αραούχο! (vid)
Ο Ισπανός μίλησε για τον Σέρχιο και την απόδοσή του, ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως «θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι και 5-0».

​Έχουμε δει ήδη να κάνει τρομερά πράγματα ο Σέρχιο Αραούχο στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ όμως περιμένει ακόμη περισσότερα από τον Αργεντινό ανεβάζοντας κι άλλο τις προσδοκίες όλων… Ο προπονητής μιλώντας στο aektvαναφέρθηκε στον Αραούχο, αλλά και στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως «θα μπορούσε να είχε τελειώσει ακόμη και 5-0».

Αναλυτικά ο Χιμένεθ είπε:

«Μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο στόχος είναι να σκοράρουμε, να κερδίζουμε και να μην περνάμε κάποια… άγχη, θα λέγαμε. Να μην αγχωνόμαστε ώστε να βγαίνουν τα αποτέλεσματα εύκολα για εμάς. Ελπίζω να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε για να επεκτείνουμε το σερί. Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να πάρουμε άλλα επτά παιχνίδια, χωρίς να δεχθούμε γκολ. Προφανώς όμως είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια για να παίρνουμε τα παιχνίδια έτσι όπως θέλουμε και αυτό οφείλετε τόσο στην προσπάθεια των παικτών, όσο και όλων βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Αν ανησύχησε στο ματς;

«Σίγουρα ανησύχησα, γιατί πριν σκοράρουμε το δεύτερο γκολ χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, δεν μπορούσαμε να τις τελειώσουμε για να «κλειδώσουμε» το παιχνίδι. Θυμάμαι ευκαιρίες με τον Μάνταλο, τον Βάργκας, τον Αραούχο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, να «κλειδώσουμε» το παιχνίδι και να είμαστε πιο άνετα. Είναι ξεκάθαρο πως ήμασταν ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν συγκρίνουμε τις ευκαιρίες της ΑΕΚ με του ΠΑΟΚ ήμασταν σαφώς ανώτεροι και θα μπορούσαμε να είχε τελειώσει το παιχνίδι και 5-0».

Για τον Αραούχο;

«Δεν με εκπλήσσει αυτό που βλέπω, γιατί απλά ξέρω και περιμένω από τον Αραούχο πολλά περισσότερα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο βγήκε κουρασμένος, σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν είχε πολύ αγωνιστικό ρυθμό όταν βρισκόταν στη Λας Πάλμας, για κάποιους εξωαγωνιστικούς λόγους. Αυτό που θέλω εγώ είναι τον Αραούχο που ξέρω, δηλαδή έναν τοπ κλάσης ποδοσφαιριστή και περιμένω να το δω…».

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments