Ελλάδα

Νέοι πραγματογνώμονες και νέοι μάρτυρες στο τροχαίο με την Πόρσε

Νέοι πραγματογνώμονες και νέοι μάρτυρες στο τροχαίο με την Πόρσε
Αλλαγή δεδομένων και νέα στοιχεία από τις έρευνες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τέσσερις ανθρώπους.

Ολοένα και περιπλέκεται η υπόθεση στο τραγικό τροχαίο με την Porsche στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα.Οι δύο πραγματογνώμονες άλλαξαν, στην ιστορία φαίνεται να έχει συμμετοχή ένα Audi το οποίο οδηγούσε γνωστός ποδοσφαιριστής, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και η μαρτυρία μιας γυναίκας.

Την περασμένη Δευτέρα η Εισαγγελία Θηβών διόρισε δύο πραγματογνώμονες από τη Βοιωτία ώστε να ασχοληθούν με την υπόθεση της Porsche ωστόσο ο διορισμός τους κράτησε μόνο λίγες ώρες. Ένας ζήτησε να παραιτηθεί, κάτι το οποίο έγινε, ενώ ο δεύτερος ενεπλάκη σε τροχαίο και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Έτσι αντικαταστάθηκαν από δύο πραγματογνώμονες από την Αθήνα. Παράλληλα δύο ακόμη θα ασχοληθούν με τον αυτοκινητόδρομο και ό,τι έχει να κάνει με το οδόστρωμα, το πάρκινγκ και τις τουαλέτες. Κοιτούν αν το πάρκινγκ και οι τουαλέτες στο σημείο του δυστυχήματος έχουν κατασκευαστεί με τις σωστές προδιαγραφές.

Μάλιστα γι’ αυτό το θέμα αναμένεται να υπάρξει συνεργασία των πραγματογνωμόνων προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί στο 82,4ο χιλιόμετρο, δηλαδή ένα χιλιόμετρο πριν σκάσει το πίσω δεξιό λάστιχο της Porsche 911 S άρχισε να χάνει αέρα.

Το mail – φωτιά που έφτασε στο αρχηγείο

Ιδιαίτερη προσοχή δίνει η ΕΛ.ΑΣ. και σε ένα mail που έφτασε στο αρχηγείο της λίγες ημέρες μετά το τροχαίο από μια γυναίκα όπου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το εφιαλτικό απόγευμα.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι η γυναίκα κινούνταν με 120 χλμ. στη μεσαία λωρίδα όταν είδε τη μοιραία Porsche να την πλησιάζει σαν σίφουνας. Αναφέρει ότι από την ταχύτητα που πέρασε δίπλα της το δικό της αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα. Μάλιστα τρόμαξε και λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού. Η γυναίκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί για να δώσει αναλυτική κατάθεση.

Γνωστός ποδοσφαιριστής στο Audi R8 που σταμάτησε

Σύμφωνα με τα βίντεο όντως 8 λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic ένα Audi R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το Audi ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής πάντως αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments