Πολιτική

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης – Κάνει διήμερη περιοδεία

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης – Κάνει διήμερη περιοδεία
Την περιοδεία στην Κρήτη που είχε αναβάλει λόγω ίωσης πραγματοποιεί από το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε περιοδεία στην ανατολική Κρήτη με επαφές με φορείς του Ηρακλείου και του Λασιθίου, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αστόρια».

Αμέσως την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη και στελέχη του κόμματος, έφθασε στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής όπου συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο. Πριν τη συνάντηση του είχε μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, για προσκύνημα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ μετέχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους, στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης, όπου ενημερώνεται αναλυτικά για τα θέματα και προβλήματα του νησιού. Ακολούθως, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Αύριο το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια, θα εγκαινιάσει τα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χερσονήσου και θα μεταβεί στον ‘Αγιο Νικόλαο όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αντώνη Ζερβό. Επίσης, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments