Αθλητισμός

Απρόσμενες εξελίξεις με αστέρι του ΠΑΟΚ – Γιατί τον έχει στην απέξω ο Ίβιτς – Δείτε ποιος τον “τελειώνει”

Απρόσμενες εξελίξεις με αστέρι του ΠΑΟΚ – Γιατί τον έχει στην απέξω ο Ίβιτς – Δείτε ποιος τον “τελειώνει”
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το παρακολούθησε απ' την εξέδρα. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ το παρακολούθησε απ' την τηλεόραση. Τι συμβαίνει εντέλει με τον Έλληνα άσο; Για διάβασε...

​Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, που δε βρέθηκε καν ανάμεσα στους 19 ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Αντίθετα, στην αποστολή ήταν ο Αμρ Ουάρντα, τον οποίο ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά χρησιμοποιήσε στη βασική ενδεκάδα, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί. Με την απόκτηση του Ουάρντα, ο Ίβιτς διαθέτει πλέον τρία “δεκάρια” και αυτή την περίοδο είναι περισσότερο ικανοποιημένος από τον Αιγύπτιο παρά από τον Πέλκα, ο οποίος κατάφερε βέβαια να σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ στο παιχνίδι με τη Βέροια στην Τούμπα με ψηλοκρεμαστό πλασέ τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή από ασίστ του Ουάρντα και αγωνίστηκε για μία ώρα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, αντικαθιστώντας τον Μπίσεσβαρ στο 29′.

Ωστόσο, ο Αιγύπτιος ικανοποίησε περισσότερο τον Ίβιτς με την προσπάθειά του στις προπονήσεις που ακολούθησαν και όχι μόνο ήταν στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίστηκε και βασικός σε ολόκληρο το ματς, έχοντας και το σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στο φινάλε του αγώνα!

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, με τον Ίβιτς να προτιμά τους Ουάρντα και Μπίσεσβαρ για το ντέρμπι με τον ΑΕΚ και να αφήνει στη Θεσσαλονίκη τον 24χρονο άσο, που πέρσι αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια, αλλά φέτος έχει συμμετοχή μόνο σε 18. Αν κάποιος, βέβαια, ρωτήσει τον Ίβιτς, είναι σίγουρο πως θα πάρει την απάντηση “υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου και όλοι θα χρειαστεί να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Το τι θα συμβεί το καλοκαίρι, αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ίβιτς δεν θα πορευτεί με τρία “δεκάρι” την επόμενη χρονιά, είναι …αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments