Αθλητισμός

Αυτό που έκανε ο Σεμπά, είναι μαγκιά!

Αυτό που έκανε ο Σεμπά, είναι μαγκιά!
Έκπληξη με Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Ολυμπιακού έκανε την υπέρβαση και τέθηκε στη διάθεση του Βασίλη Βούζα για τη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μπεσίκτας.

​Ο Σεμπά είναι αναμφίβολα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς έκανε τη διαφορά για την ομάδα του από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα. Όταν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέστη θλάση στην Τούμπα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως θ’ απουσιάσει και από τα δύο ματς με την τουρκική ομάδα. 

Κανείς δεν έλεγε ότι υπήρχαν πιθανότητες να προλάβει τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Κι όμως ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. 

Ο Σεμπά έκανε αυτό που για τους περισσότερους θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για να μην πούμε αδύνατον και αξίζει να σταθεί κάποιος στην προσπάθεια του λατινοαμερικάνου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Σεμπά έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια όλες αυτές τις μέρες για να φτάσει στο σημείο να θεωρείται έτοιμος για τη ρεβάνς. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο νεαρός ακραίος επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια μεγάλη “μάχη”. Και καταλαβαίνει ότι σ’ αυτή τη “μάχη” χρειάζονται όλοι για να μπορέσουν οι “ερυθρόλευκοι” να κάνουν το μεγάλο κόλπο. 

Θα ήταν πολύ εύκολο για τον Βραζιλιάνο να μη ζορίσει τον εαυτό του για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς με την Μπεσίκτας, αλλά να ετοιμαστεί για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κανείς δε θα έλεγε το παραμικρό στον Βραζιλιάνο, αλλά ο Σεμπά έδειξε με τη στάση του το τελευταίο δεκαήμερο, ότι για την ομάδα του κάνει την υπέρβαση κι αυτό είναι μαγκιά. 

Μπορεί στα τελευταία ματς των “ερυθρόλευκων” να μην ήταν ο παίκτης που εντυπωσίασε όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά ένα είναι σίγουρο. Ακόμα και ο κουρασμένος Σεμπά των τελευταίων αγώνων έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο “Καραϊσκάκη”. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο πρώτος σκόρερ των “ερυθρόλευκων” φέτος στην Ευρώπη κι αυτό σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. 

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Σεμπά έκανε στου Ρέντη ένα “μάθημα” νοοτροπίας κι επαγγελματισμού προς πάσα κατεύθυνση. Πάνω απ’ όλα όμως έκανε ένα “μάθημα” για το τι σημαίνει σεβασμός στο κλαμπ, στους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, στον κόσμο. Και είναι επίσης σίγουρο ότι ο Βραζιλιάνος κέρδισε με το “σπαθί” του τον σεβασμό όλων. Μάλιστα θα πρέπει να θυμίσουμε και κάτι ακόμα, που είναι αξιοσημείωτο. Ο Σεμπά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τρίτο λεπτό του ντέρμπι στην Τούμπα αλλά δεν έφυγε από τη “μάχη”. Η αλήθεια είναι πως άλλοι θα ζητούσαν αλλαγή.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments