Αθλητισμός

«Ματιές» σε Τσίμιροτ από Γαλατασαράι!

«Ματιές» σε Τσίμιροτ από Γαλατασαράι!
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία, ο Ιγκόρ Τούντορ έχει προτείνει στην διοίκηση της Γαλατασαράι να ασχοληθεί με την περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ!

​Με μία αποκάλυψη θα κυκλοφορήσει η τουρκική εφημερίδα Sabah στο φύλλο της Τρίτης (14/3) που αφορά άμεσα και τον ΠΑΟΚ. Η Γαλατασαράι που πρόσφατα απέκτησε από τον Δικέφαλο του Βορρά τον Γκάρι Ροντρίγκες, φαίνεται πως ρίχνει έντονες ματιές και στον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος έχει «γυαλίσει» στον τουρκικό σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα επικαλούνται οι Τούρκοι, η διοίκηση της Γαλατασαράι που κάνει ήδη μεταγραφικό προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, ρώτησε τον Ιγκόρ Τούντορ αν έχει να προτείνει κάποιον παίκτη και εκείνος υπέδειξε τον Βόσνιο χαφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί μία από τις ποδοσφαιρικές του αδυναμίες.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης που διάγει μία καταστροφική σεζόν είναι αποφασισμένος να πάρει σκούπα και να ξεφορτωθεί πολλούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ολλανδός αμυντικός μέσος Νάιτζελ Ντε Γιονγκ που δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες και μία από τις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού χαφ, με το προφίλ του Βόσνιου μέσου του ΠΑΟΚ να αρέσει πάρα πολύ.

Μάλιστα οι Τούρκοι το προχωράνε ακόμα πιο πέρα και αναφέρουν ότι ανάμεσα στους παίκτες που έχει υποδείξει ο Τούντορ είναι και ο Ρόμπερτ Μακ (ως αντικαταστάτης του Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος αποχωρεί για την Ιαπωνία), αν και η περίπτωση αυτή συγκεντρώνει πολύ περισσότερες δυσκολίες.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που λήγει πλέον το 2019 και αύξησε την ρήτρα αποδέσμευσης του στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σε άλλες εποχές η Γαλατασαράι θα μπορούσε να καλύψει πολύ άνετα. 

Ωστόσο η πολιτική λιτότητας της «Γαλατά» που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ για παραβάσεις σε ότι αφορά το Financial Fair Play ίσως βάλει φρένο σε τέτοιες μεγαλεπήβολες και ακριβές κινήσεις.

Το θέμα είναι πως ο Γκόικο Τσίμιροτ ήδη έχει τραβήξει τα θέματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (κυρίως γερμανικών που είναι ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με τον ίδιο τον Βόσνιο μέσο του αρέσει πάρα πολύ) κάτι που προμηνύει από τώρα ένα θερμό μεταγραφιό καλοκαίρι για έναν από τους υποψήφιους MVP του φετινού ΠΑΟΚ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments