Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σεμπά και μάλλον προλαβαίνει Μπεσίκτας

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σεμπά και μάλλον προλαβαίνει Μπεσίκτας
Θεαματική επιστροφή ετοιμάζει ο Σεμπά, ο οποίος αν και αρχικά έκανε αγώνα δρόμου για το ματς με τον Παναθηναϊκό, επέτρεψε χθες στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και ίσως προλάβει το παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

​Ευχάριστα νέα είχε η χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη για τον Βασίλη Βούζα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να βλέπει τον Σεμπά να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αρχικά «έτρεχε» να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει νωρίτερα τον τραυματισμό του και να προπονηθεί κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Σεμπά ίσως προλάβει την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας την Πέμπτη, παρότι αρχικά όλα έδειχναν ότι ο Βούζας δεν θα υπολόγιζε στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Ο Σεμπά θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε δυνατούς ρυθμούς και στη σημερινή προπόνηση, κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Κωνσταντινούπολη.

Βέβαια το πιθανότερο είναι πως στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπεσίκτας, ο Σεμπά να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή ως αλλαγή καθώς παρά τη γρήγορη και θεαματική επιστροφή του δεν είναι 100% έτοιμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments