Αθλητισμός

Προπονητής θεωρεί τον Νεϊμάρ κακό παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές του!

Προπονητής θεωρεί τον Νεϊμάρ κακό παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές του!
Ο προπονητής της νοτιοαφρικανικής Κάιζερ Τσιφς, Στιβ Κομφελά, δεν… γουστάρει τις αχρείαστες ντρίμπλες, και το έδειξε στους παίκτες του χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον… Νεϊμάρ!

​Ο… παγκοσμίου φήμης Στιβ Κομφελά, προπονητής της νοτιοαφρικανικής Κάιζερ Τσιφς, είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την Στέλενμπος. Όχι για το αποτέλεσμα (3-0 νίκησαν οι «αρχηγοί»), αλλά για τα… τσαλίμια που έκαναν με την μπάλα αφού είχε κριθεί το ματς! 

«Δεν θα έπρεπε να το κάνετε αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι παράδοση και κουλτούρα και αυτό ακριβώς είναι που θέλουν οι Νοτιοαφρικανοί» φέρεται να είπε ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος ακολούθως χρησιμοποίησε το παράδειγμα του… Νεϊμάρ! 

«Ξέρω πως θέλετε να χαρίσετε θέαμα στους οπαδούς, μα αυτό πρέπει να γίνεται με παραγωγικό τρόπο. Βλέπετε τον Νεϊμάρ να είναι στο κόρνερ και να περνά την μπάλα πάνω απ’ το κεφάλι του αντιπάλου και λέτε “τι ικανότητες, τι παίκτης”. Όταν όμως το κάνετε εδώ και δεν είναι παραγωγικό, τότε πρέπει να σας επιπλήξω».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments