Αθλητισμός

Τρελό κράξιμο Ατματζίδη σε Ολυμπιακό: “Άλλαξαν προπονητή, επειδή δεν έπαιζε ο Καμπιάσο”!

Τρελό κράξιμο Ατματζίδη σε Ολυμπιακό: “Άλλαξαν προπονητή, επειδή δεν έπαιζε ο Καμπιάσο”!
Ο παλαίμαχος άσος είπε πολλά και, όπως πάντα, πολύ ενδιαφέροντα!

Αναλυτικά, ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, στον SportFM, για:

-τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούγονται για τον Αραούχο: «Είναι πολύ νωρίς να λέμε μεγάλα λόγια ακόμη. Βεβαίως έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και το πρώτο γκολ ήταν πιο σημαντικό από το δεύτερο. Σε κάποια τελειώματα δεν μπορείς παρά να συγχαρείς τον αντίπαλο σκόρερ. Μένεις άγαλμα».

-τις συγκρίσεις Αραούχο με Νικολαΐδη: «Αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον μετά από χρόνια η θέση του σέντερ φορ στην ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο δεν ήταν στο επίπεδο του Ντέμη ή του Θωμά Μαύρου, είναι ιεροσυλία να το λέμε αυτό. Ο Αραούχο θυμίζει λίγο τον Βαζέχα για τις κινήσεις του στο γήπεδο και μου αρέσει ότι πέρα από την τεχνική του κινείται και πιέζει συνέχεια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για έναν τερματοφύλακα κι έναν αμυντικό. Και ο Ντέμης προκαλούσε προβλήματα στους αντιπάλους με αυτή τη διαρκή του κίνηση».

-τη βελτίωση της ΑΕΚ επί Χιμένεθ: «Ο Χιμένεθ δεν έκανε κάτι τρομερό, απλώς έβαλε τους παίκτες στις θέσεις που έπρεπε και παίζει πιο ορθολογικά. Δεν άρμοζε στην ΑΕΚ να είναι έκτη ή έβδομη. Σίγουρα το ρόστερ θέλει κάποιες βελτιώσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Χάθηκε πολύτιμο έδαφος με τον Μοράις και τώρα η ΑΕΚ παλεύει για το αυτονόητο, που είναι τα play offs, ενώ κανονικά θα έπρεπε να διεκδικεί πρωτάθλημα».

-τους άλλους διακριθέντες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Όλα τα παιδιά θα βοηθήσουν, αλλά θέλουν χρόνο. Ο Βράνιες μπορεί να μην έχει πολύ καλή τεχνική, αλλά είναι πολύ δυνατός και γρήγορος. Για μένα ήταν πολύ καλός στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Βάργκας, γιατί παίζει πολύ καλά κάθετα κι αυτό λείπει».

-τη μάχη των play offs: «Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Όλοι οι άλλοι μας απογοήτευσαν. Όλα είναι ανοιχτά για τα play offs. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένοι. Ο Πανιώνιος έχει μια σταθερή πορεία, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα είναι στα play offs με τα συνεχή παιχνίδια. Αν η ΑΕΚ έχει την εικόνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχει αντίπαλο, αλλά υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας».

-τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας: «Έχει πολλές πιθανότητες να το παλέψει ο Ολυμπιακός. Για μένα δεν έχει κριθεί τίποτα. Συνήθως μια αλλαγή προπονητή βοηθά. Θεωρώ πως ο Μπέντο ήταν καλός προπονητής, έβγαλε πολλά νεαρά παιδιά και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 4-5 πολύ καλούς νέους παίκτες. Όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση δεν το κάνεις μόνος σου και δικαιώθηκε. Επειδή δεν παίζει ο Καμπιάσο πρέπει να αλλάξουμε προπονητή».

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments