Τεχνολογία

Το νέο γιοτ Bugatti είναι τρέλα: Διαστημικό, πανάκριβο, με τζακούζι (pics)

Το νέο γιοτ Bugatti είναι τρέλα: Διαστημικό, πανάκριβο, με τζακούζι (pics)
Μερικές φορές δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. Γιατί ασφαλώς δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ το νέο γιοτ Bugatti, που στοιχίζει πάνω από 2 εκατ. δολάρια. Αλλά είναι όμορφο.

Αν κρίνει κανείς από την εμφάνιση, οι εκατομμυριούχοι ανά τον κόσμο πρέπει να έχουν κάνει ουρά στη λίστα παραγγελιών του Bugatti Niniette 66.

Είναι το νέο απίστευτα πολυτελές και όμορφο γιοτ, της Bugatti. Της εταιρείας που έχει γίνει παγκόσμια γνωστή για τα εκπληκτικά της αυτοκίνητα σε επιδόσεις, ποιότητα και πολυτέλεια.

Το γιοτ – δημιουργία της Palmer Johnson – κινείται στα βήματα των… super cars της Bugatti: Διαθέτει έναν V8 κινητήρα παραγωγής της MAN, με τον οποίο το γιοτ αποδίδει 1.000 ή 1.200 άλογα. Το δε τιμόνι προέρχεται από την Chiron. Με ταχύτητα 44 κόμβων (82 χλμ/ώρα) δεν θα έχει και πολλούς ανταγωνιστές στη θάλασσα.Σε μήκος φτάνει τα 66 πόδια (20,1 μέτρα).

Και μετά έρχεται η πολυτέλεια… Διαθέτει τζακούζι, μπαρ σαμπάνιας και χώρους ώστε οι επιβαίνοντες να αποκτούν το μαύρισμα που επιθυμούν. Μάλιστα, το τζακούζι και το μπαρ σαμπάνιας καταλαμβάνουν όλο το διαθέσιμο χώρο στο κατάστρωμα, γι’ αυτό πιθανώς το γιοτ χωράει το πολύ τρία άτομα.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα, με τα πάντα να είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, αλουμίνιο, ξύλο, μάρμαρο και carbon.

Φήμες αναφέρουν ότι η τιμή του ξεκινάει από τα 2,2 εκατ. δολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments