Πολιτική

Αιτιάσεις Λοβέρδου σε Κατρούγκαλο

Αιτιάσεις Λοβέρδου σε Κατρούγκαλο
Την πολυσυζητημένη δήλωση Κατρούγκαλου, σχετικά με το ενδεχόμενο προεκλογικών συγκεντρώσεων από τούρκους σε ελληνικό έδαφος, επέκρινε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Σ’ αυτή την αποφασιστική στιγμή η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να μην ξεχνά οτι η Ελλάδα είναι αναπόσταστο κομμάτι της Δύσης», αναφέρει. «Η αντιδυτική στροφή του Ερντογάν και το ρήγμα των σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή […]

Την πολυσυζητημένη δήλωση Κατρούγκαλου, σχετικά με το ενδεχόμενο προεκλογικών συγκεντρώσεων από τούρκους σε ελληνικό έδαφος, επέκρινε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σ’ αυτή την αποφασιστική στιγμή η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να μην ξεχνά οτι η Ελλάδα είναι αναπόσταστο κομμάτι της Δύσης», αναφέρει.

«Η αντιδυτική στροφή του Ερντογάν και το ρήγμα των σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτονόητο οτι προκαλεί έντονη ανησυχία σε όλους τους Έλληνες», σχολιάζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αφήνει αιχμές για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, αναφέροντας. «σ’ αυτή την αποφασιστική στιγμή η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να μην ξεχνά οτι η Ελλάδα είναι αναπόσταστο κομμάτι της Δύσης, να έχει ενιαία εθνική γραμμή και σε καμία περίπτωση πολυγλωσσία ανάμεσα στους κυβερνώντες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments