Αθλητισμός

Διάβασες δήλωση που έκανε ο Πέτριτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;

Διάβασες δήλωση που έκανε ο Πέτριτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;
Ο Μλάντεν Πέτριτς έδωσε τα... φώτα του για το "αιώνιο" ντέρμπι, για την αλλαγή προπονητή στους Πράσινους, αλλά και για το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στην “Goal”:

Για την κατάσταση των δύο ομάδων: «Ενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πάντα πολύ διαφορετικό. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν στην Ελλάδα, είναι πρεστίζ, είναι πάθος, είναι ένταση, είναι τα πάντα. Εχοντας παρακολουθήσει προσεκτικά τον Παναθηναϊκό όλη τη χρονιά, μπορώ να πω ότι πλέον έχει πολύ καλές πιθανότητες για να νικήσει. Στα τελευταία ματς παίζει πολύ καλύτερα και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο, ακόμη και στα παιχνίδια που δεν τα κερδίζει. Παίζει καλά και το είδαμε στα ματς του Κυπέλλου ή στους αγώνες του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Είναι σε καλή κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει προβλήματα. Εχει χάσει κάποιους παίκτες, δεν παίζει το ίδιο καλά και δυσκολεύεται. Θα έχει κι ένα επιπλέον παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα λόγω της Ευρώπης κι αυτό θα τον δυσκολέψει ακόμη περισσότερο. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να νικήσει την Κυριακή. Ναι, σίγουρα δεν το συζητάμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είπαμε, ένα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικό. Ομως αυτήν τη φορά δεν θα είναι σαν το ντέρμπι του πρώτου γύρου. Αυτήν τη φορά θα είναι διαφορετικά»

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή, και το λογικό διάστημα προσαρμογής που χρειάστηκε με τον νέο κόουτς, δείχνει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Είναι μια καλή αρχή όλο αυτό που γίνεται και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει σ’ αυτόν τον δρόμο. Υπάρχει μια πολύ δυνατή βάση παικτών αλλά και πολλά περιθώρια για να βελτιωθεί κι άλλο και να πάει ακόμη καλύτερα στο υπόλοιπο της σεζόν αλλά και στην προετοιμασία της επόμενης. Πρέπει να συνεχίσει σ’ αυτό που ξεκίνησε. Αυτό που βλέπω ως θεατής είναι πως ο προπονητής και οι παίκτες βρήκαν τον τρόπο και το στυλ παιχνιδιού που ταιριάζουν στην ομάδα και αρχίζουν να παίζουν καλά. Δεν πρέπει να το χάσουν αυτό».

Για το πως είναι να σκοράρει σε ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Είναι τεράστιο το συναίσθημα! Βάζεις ένα γκολ που σημαίνει πάρα πολλά για όλους. Για την ομάδα, για τον κόσμο, για το κλαμπ, για τους συμπαίκτες σου. Ειδικά αν αυτό το γκολ κρίνει το παιχνίδι, κρίνει τον νικητή στο ντέρμπι, είναι πολύ ξεχωριστό. Θα το θυμάμαι πάντα αυτό το γκολ».

Για τη συμβουλή θα έδινε στη σημερινή ομάδα: «Α, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι οι παίκτες τι πρέπει να κάνουν. Και βεβαίως πάνω απ’ όλους ο κόουτς. Αυτός θα τους πει στα αποδυτήρια τις καλύτερες συμβουλές πριν μπουν στο γήπεδο. Εγώ απ’ την καρδιά μου εύχομαι καλή επιτυχία και νίκη στον Παναθηναϊκό».

Για τα δικά του μελλοντικά σχέδια: «Πλέον έχω αποφασίσει να ακολουθήσω τον δρόμο της προπονητικής. Εχω αρχίσει τις διαδικασίες για να πάρω τα πρώτα διπλώματα, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό χρειάζεται χρόνο, δεν μπορείς να το κάνεις μέσα σε δύο εβδομάδες (σ.σ. γελάει). Είναι κάτι όμως που το θέλω πολύ». Εκκολαπτόμενος προπονητής λοιπόν και -γιατί όχι;- σε λίγα χρόνια μπορεί η μοίρα να τον ξανασμίξει με τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν ξέρεις. Θα ήταν πολύ καλό κάτι τέτοιο. Μακάρι».

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments