Αθλητισμός

Έτσι κατεβαίνει με την Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός

Έτσι κατεβαίνει με την Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός
Διατεθειμένος να μην αλλάξει τη «συνταγή» του πρώτου αγώνα με την Μπεσίκτας μοιάζει ο Βασίλης Βούζας. Παρά την επιστροφή Σεμπά, ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει ίδια ενδεκάδα για τη μεγάλη ρεβάνς

Το αγωνιστικό πλάνο που τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο» στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα με την Μπεσίκτας φαίνεται ότι θα εμπιστευτεί και στη ρεβάνς ο Βασίλης Βούζας.

Παρόλο που δεν έχει δείξει κάτι στις τελευταίες προπονήσεις, θεωρείται πιθανότατο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει ίδια ενδεκάδα στην Τουρκία.

Μπορεί λοιπόν ο Σεμπά να ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του και να έχει τεθεί στη διάθεσή του και ο Ντα Κόστα να πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ωστόσο δύσκολα κάποιος από τους δυο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, στο παιχνίδι της Πόλης οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν και πάλι με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο και Σισοκό μπροστά από τον Λεάλι. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ρομαό-Καμπιάσο, στην τριάδα μπροστά τους οι Μανθάτης-Φορτούνης-Ελιουνούσι και προωθημένος θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

πηγή:  sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments