Αθλητισμός

Γιατί ο Μαρινάκης θέλει τόσο πολύ την Νότιγχαμ

Γιατί ο Μαρινάκης θέλει τόσο πολύ την Νότιγχαμ
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει βάλει στο σημάδι την Νότιγχαμ διότι είναι αποφασισμένος να μπει οπωσδήποτε στην αγορά της Νο1 ποδοσφαιρικής βιομηχανίας στον πλανήτη, δηλαδή του αγγλικού πρωταθλήματος.

​Μια αγγλική εφημερίδα, συγκεκριμένα ο Guardian επανέφερε με συγκεκριμένο ρεπορτάζ το θέμα της εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Έλληνα εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη. Το ρεπορτάζ δεν είναι αέρα πατέρα, απεναντίας υπογράφεται από δύο δημοσιογράφους οι οποίοι φαίνεται να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πράγματι, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει βάλει στο σημάδι την Νότιγχαμ, διότι είναι αποφασισμένος να μπει οπωσδήποτε στην αγορά της Νο1 ποδοσφαιρικής βιομηχανίας στον πλανήτη, δηλαδή του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο λόγος, που μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επιβεβαίωση του δεδομένου ενδιαφέροντος του για την εξαγορά του πακέτου μετοχών της Νότιγχαμ, κρύβει σκοπιμότητα. Θεμιτό.

Αν, τελικά, χαλάσει το deal με τον επιχειρηματία από το Κουβέιτ, τον συνομήλικο του Φασουάζ Αλ Χασαουί, ο Μαρινάκης θα ψάξει να κτυπήσει άλλη… πόρτα. Άλλη ομάδα της Αγγλίας. Κι αν προκύψει τέτοια προοπτική, να μη… σχολιαστεί ότι ενδιαφέρεται στα τυφλά για ομάδα. Αν δεν στραβώσει η δουλειά, τότε δικαιολογείται η προτίμηση στην Νότιγχαμ, στους “Reds”, διότι είναι ερυθρόλευκοι όπως ο Ολυμπιακός.

Ο Φασουάζ Αλ Χασαουί είχε ομάδα στο Κουβέιτ και είχε πάρει δύο πρωταθλήματα την περίοδο 2010-12. Αμέσως μετά αγόρασε την Νότιγχαμ από τον ξάδελφό του Ομάρ Αλ Χασαουί. Σήμερα ο Κουβεϊτιανός επιχειρηματίας σκέπτεται πως να απεμπλακεί από το κλαμπ με όσο το δυνατόν λιγώτερες απώλειες.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments