Αθλητισμός

Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν ο Πρίγιοβιτς!

Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν ο Πρίγιοβιτς!
Σοκ τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Πρίγιοβιτς αναμένεται - εκτός απροόπτου - να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στην κλείδα του.

Μεγάλο είναι το σοκ στον ΠΑΟΚ από τον σοβαρό – όπως αποδεικνύεται – τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Ο Σέρβος επιθετικός που τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση, όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί στο χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί (πλήρως) το πρόβλημά του στον ώμο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Δικεφάλου, υποβλήθηκε άμεσα σε ακτινολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, όπως αυτά είχαν εκφραστεί και στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ.

Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν, το πλήγμα θα είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκφράζονται φόβοι, ακόμα και για να τεθεί νοκ άουτ από την υπόλοιπη διάρκεια της σεζόν ο Σέρβος επιθετικός. Παρόλα αυτά, για την ώρα τίποτα δεν είναι βέβαιο και άπαντες περιμένουν την απόφαση που θα λάβει το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, σχετικά με το πως θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του “Πρίγιο”.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός πως ο Πριγιοβιτς, είχε και στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα στην κλείδα, κάτι που τον είχε κρατήσει για ένα διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων με την πρώην του ομάδα, τη Λέγκια.

Βέβαια, πριν υπογράψει στον Δικέφαλο, είχε υποβληθεί από μία εξωνυχιστική σειρά εξετάσεων με τα αποτέλεσματα του τότε να είναι “καθαρά”…

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments