Αθλητισμός

Κωστένογλου σε παίκτες: «Θέλω βελτίωση, η προπόνηση είναι πλέον κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας»

Κωστένογλου σε παίκτες: «Θέλω βελτίωση, η προπόνηση είναι πλέον κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας»
​Αν κάτι ικανοποίησε τον Νίκο Κωστένογλου από την απόδοσή της ομάδας στο ματς με τον Κισσαμικό, ήταν το σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Άρης πέτυχε το γκολ, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις «ανάσες» να επιβάλλει -έως ένα βαθμό- τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. «Ήμασταν σε ένα μέτριο επίπεδο και […]

​Αν κάτι ικανοποίησε τον Νίκο Κωστένογλου από την απόδοσή της ομάδας στο ματς με τον Κισσαμικό, ήταν το σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Άρης πέτυχε το γκολ, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις «ανάσες» να επιβάλλει -έως ένα βαθμό- τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι.

«Ήμασταν σε ένα μέτριο επίπεδο και κερδίσαμε με 1-0. Στόχος στο επόμενο ματς, είναι να ανέβουμε αγωνιστικά ένα σκαλί και να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Θέλω να χτίσουμε πάνω στο πρώτο ημίχρονο και την εμφάνιση. Θα είναι οδηγός για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο 47χρονος προπονητής.

Το θέμα των τελευταίων ημερών, ήταν αναμφισβήτητα η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Άρη, η οποία δείχνει εξόχως προβληματική το τελευταίο διάστημα. Επί του θέματος, μετά και τον «ντόρο» που προηγήθηκε ο Μακεδόνας προπονητής πήρε θέση επί του θέματος, τονίζοντας: «Η προπόνηση είναι πλέον κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση και τις δυσκολίες που υπάρχουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες από εδώ και στο εξής».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζεται ο κάθε αγώνας, επεσήμανε: «Θα δουλέψουμε από την αρχή σε ορισμένους τομείς. Όπως το passing game. Παρατήρησα ότι δεν υπήρχε ένα πλάνο πριν και θέλω να βελτιώσουμε πολύ τον συγκεκριμένο τομέα. Κάθε ματς θα το κοιτάμε ξεχωριστά. Αντίπαλος από αντίπαλο διαφέρει».

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments