Αθλητισμός

Νομικός ΟΦΗ: «Η υπόθεση δεν μπήκε σε κανένα αρχείο, ο εισαγγελέας δήλωσε την αναρμοδιότητά του»

Νομικός ΟΦΗ: «Η υπόθεση δεν μπήκε σε κανένα αρχείο, ο εισαγγελέας δήλωσε την αναρμοδιότητά του»
​Το σίριαλ με την υπόθεση της Λαμίας συνεχίζεται. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από την Κρήτη και την πλευρά του ΟΦΗ, η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, παρότι ο αθλητικός εισαγγελέας δήλωσε την αναρμοδιότητά του.  Αναλυτικά: «Την αναρμοδιότητά του δήλωσε ο αθλητικός εισαγγελέας στην καταγγελία του Άρη και ΟΦΗ κατά της Λαμίας και δεν […]

​Το σίριαλ με την υπόθεση της Λαμίας συνεχίζεται. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν από την Κρήτη και την πλευρά του ΟΦΗ, η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, παρότι ο αθλητικός εισαγγελέας δήλωσε την αναρμοδιότητά του. 

Αναλυτικά:

«Την αναρμοδιότητά του δήλωσε ο αθλητικός εισαγγελέας στην καταγγελία του Άρη και ΟΦΗ κατά της Λαμίας και δεν έβαλε την υπόθεση στο αρχείο», τόνισε ο Μανώλης Φωτάκης, εξηγώντας τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ, επισήμανε στη συνέχεια στο liganews.gr : 

«Ο Άρης και ο ΟΦΗ έκαναν μια καταγγελία-ένσταση κατά της Λαμίας και σύμφωνα με τον ΚΑΠ αρμόδιο να την εξετάσει είναι το Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Εκείνο ζήτησε τη συνδρομή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος σωστά δήλωσε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Εμείς περιμένουμε από το Πειθαρχικό Όργανο να ορίσει ημερομηνία εκδίκασης. Η υπόθεση δεν μπήκε σε κανένα αρχείο».

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments