Αθλητισμός

Ο αποκλεισμός της Σεβίλλης απομακρύνει τον Σαμπάολι από τη Μπαρτσελόνα

Ο αποκλεισμός της Σεβίλλης απομακρύνει τον Σαμπάολι από τη Μπαρτσελόνα
Ο αποκλεισμός της Σεβίλλης από τη Λέστερ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως θα έχει... επιπτώσεις και στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Χόρχε Σαμπάολι.

​Σε ένα βράδυ το όνομα του Αργεντινού προπονητή υποχώρησε αρκετές θέσεις (αν δεν διεγράφη τελείως) στη λίστα της διοίκησης των Καταλανών με τους υποψήφιους διαδόχους του Λουίς Ενρίκε. 

Ο Σαμπάολι, μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν τα φαβορί από τη στιγμή που ο σημερινός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν. 

Η Μπαρτσελόνα, μάλιστα, φερόταν διατεθειμένη να καλύψει και τη ρήτρα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ο Αργεντινός προπονητής στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Ανδαλουσίας. 

Ωστόσο, ο… πρόωρος αποκλεισμός της Σεβίλλης από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα από τη Λέστερ που κατάφερε να κάνει την ανατροπή παρά το γεγονός ότι είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι του «Σάντσεθ Πιθχουάν» φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα. 

Η Σεβίλλη είναι εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και εκτός του κυπέλλου Ισπανίας. Έχει, επίσης, υποχωρήσει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, το όνομα του Σαμπάολι δεν «παίζει» πια ψηλά, ενώ και ο ίδιος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει στη Σεβίλλη και μάλιστα να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments