Αθλητισμός

Ούτε Κριστιάνο ούτε Μέσι στην ιδανική ενδεκάδα του Ομπαμεγιάνγκ

Ούτε Κριστιάνο ούτε Μέσι στην ιδανική ενδεκάδα του Ομπαμεγιάνγκ
Την ιδανική ενδεκάδα ποδοσφαιριστών επέλεξε ο Ομπαμεγιάνγ και σε αυτήν υπάρχει μόλις ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και κανείς από την Μπαρτσελόνα. Μέσα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

​Ποιος Μέσι και ποιος Κριστιάνο. Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι από τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που επέλεξε την ιδανική ενδεκάδα και άφησε έξω από αυτήν τους σταρ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, προκαλώντας αίσθηση. 

Η Λα Λίγκα δεν είχε την τιμητική της στις επιλογές του επιθετικού της Μπορούσια Ντόρμουντ, με τον μόνο εκπρόσωπό της στην ενδεκάδα του να είναι ο Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει καν για εκείνον. 

Πάντως ο συμπαίκτης του, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την ενδεκάδα του Ομπαμεγιάνγκ, όπως και ο εαυτός του αλλά και ο επίσης συμπάικτης του, Μάρκο Ρόις.

Δείτε ποια είναι η ιδανική ενδεκάδα σύμφωνα με τον Ομπαμεγιάνγκ: 

Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Κουρτ Ζουμά (Τσέλσι), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Πολ Πογκκμπά (Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιμίτρι Παγιέ ( Μαρσέιγ), Χένρικ Μικιταριάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ), Μάρκο Ρόις (Ντόρμουντ).

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments