Αθλητισμός

Παθιασμένος για το ντέρμπι ο Τσόρι!

Παθιασμένος για το ντέρμπι ο Τσόρι!
Ο Τσόρι Ντομίνγκες περιμένει πως και πως ένα καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στην Τουρκία αλλά αδημονεί και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

​Ο Αργεντίνος αυτό το διάστημα κάνει ακόμα και έξτρα προπονητικό πρόγραμμα για να είναι σε θέση να παίξει και να προσφέρει με Παναθηναϊκό.

Ο Τσόρι δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί παθιασμένος για αυτό το ματς, το οποίο θεωρεί ένα παιχνίδι… αποδείξεων και για τον ίδιο. Εκτός αυτού ο Ντομίνγκες ευχήθηκε τα καλύτερα στους συμπαίκτες του για το ματς στην Τουρκία και περιμένει πως και πως ένα καλό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Την ίδια στιγμή από τον Όσκαρ Καρντόσο τα… μηνύματα δεν είναι καλά από κάθε άποψη.

Ο Βούζας θεωρεί πως ο Παραγουανός δεν μπορεί να χωρέσει στα πλάνα του και στην τακτική που θέλει να εφαρμόσει και ο Καρντόσο παραμένει στην πιο κακή αγωνιστική κατάσταση. Προφανώς και είναι σαφές πως του χρόνου δεν θα υπάρχει Καρντόσο στον Ρέντη. Ωστόσο σε μία περίοδο που παίκτες με τα χρόνια του Τσόρι και του Καμπιάσο βγαίνουν μπροστά για την ομάδα φαίνεται ακόμα πιο έντονα η συγκεκριμένη… ανορθογραφία του ρόστερ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments