Αθλητισμός

Προληπτικά μέρος του προγράμματος ο Κουτρουμπής, επέστρεψε ο Μαρινάκης

Προληπτικά μέρος του προγράμματος ο Κουτρουμπής, επέστρεψε ο Μαρινάκης
Μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε την Τετάρτη ο Κουτρουμπής, με την κατάσταση του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία ενόψει Ολυμπιακού. Κανονικά προπονήθηκε ο Μαρινάκης.

Ο Έλληνας αμυντικός, που υπενθυμίζεται ότι έχει οκτώ ράμματα μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή το προηγούμενο Σάββατο, δεν ακολούθησε την Τετάρτη ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Αυτό, ωστόσο, έγινε προληπτικά με την κατάσταση του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και να αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής.

Στα ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητας, παιχνίδια συνεργασιών για επίθεση και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» έχουν ρεπό, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments