Αθλητισμός

Στα δικαστήρια ΠΑΟΚ-Γαλατά!

Στα δικαστήρια ΠΑΟΚ-Γαλατά!
​Η Γαλατασαράι, καθυστερεί την αποπληρωμή των δόσεων, που προβλέπει η συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, προσανατολίζονται να προσφύγουν στην FIFA, εφόσον συνεχίσουν να είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους οι Τούρκοι. Την Τετάρτη (15/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του INPAOK, για τις […]

​Η Γαλατασαράι, καθυστερεί την αποπληρωμή των δόσεων, που προβλέπει η συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, προσανατολίζονται να προσφύγουν στην FIFA, εφόσον συνεχίσουν να είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους οι Τούρκοι.

Την Τετάρτη (15/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του INPAOK, για τις κινήσεις της στο θέμα που έχει προκύψει με τον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου, έχουν αποστείλει τελεσίγραφη πρόταση στην Γαλατασάραι, καθώς η τουρκική ομάδα είναι ήδη εκπρόθεσμη στις υποχρεώσεις της προς τον ΠΑΟΚ.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων», αφορά αποπληρωμή της πρώτης δόσης στις 20 Μαρτίου στις 20 Μαρτίου (1 εκατομμύριο) και 20 Απριλίου (500.000).

Οι άνθρωποι της Γαλατασαράι ακόμα δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση του Δικεφάλου, ενώ εφόσον δεν υπάρξει απάντηση τότε θα κινηθούν νομικές διαδικασίες από τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να εξασφαλίσουν πως θα λάβουν το ποσό που οφείλει η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments