Τσάκας: «Ναι σε μπίζνες για μεγάλη ομάδα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Μαρτίου 2017, 08:38 15 Μαρτίου 2017, 8:38

​Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του ΑLPHA για τους πρίγκιπες που θα αγόραζαν πριν από μερικά χρόνια τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάκας ρωτήθηκε για το αν έπαιξε ρόλο το παρουσιαστικό του στην όλη υπόθεση και αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έμοιαζε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ντάνι Ντε Βίτο, λέγοντας παράλληλα πως δεν περίμενε να υπάρξει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

Δεν κλείνει πάντως το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με το ποδόσφαιρο και σε ερώτηση για το αν θα ασχοληθεί ξανά με την εξαγορά κάποιας μεγάλης ομάδας, όπως για παράδειγμα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού, είπε: «Όσο μπορώ να κάνω ακόμη μπίζνες, ναι. Η αγορά ανοίγει, επεκτείνεται και υπάρχουν δυνατότητες για συνεργασίες από την Ανατολή».

Μάλιστα ο Τσάκας… αποκάλυψε και επιχειρηματικό πλάνο για την Ελλάδα, το οποίο μπορεί να έχει και σχέση με το ποδόσφαιρο: «Υπάρχει πλάνο επενδύσεων αλλά δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω το πλάνο. Θα έρθει εδώ ο επενδυτής και θα ανακοινώσει το πλάνο του. Ήδη έχει βρεθεί με τον Υπουργό. Αφορά μία ομάδα Αράβων και Κινέζων. Εγώ είμαι συνεργάτης και πιθανόν να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως με επενδύσεις πολλές σοβαρές στην Ελλάδα».

Για τον Σώρρα: «Δεν πιστεύω ότι οι μισοί Έλληνες πιστεύουν τον Σώρρα, γιατί αλλιώς θα ήμασταν τραγικός λαός. Γιατί πάνε και δίνουν 20 και 50 ευρώ σε έναν άνθρωπο που λέει ότι έχει 600 κας».

Για όσους λένε ότι ο Σώρρας είναι ο Τσάκας: «Δεν ξέρω γιατί γίνεται παραλληλισμός. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω λεφτά. Είπα ότι έχω επενδυτή που θα φέρει λεφτά»

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: