Αθλητισμός

Χαμός με Έλληνες παίκτες στην Τούμπα: Τι έκαναν και παλάβωσαν τη διοίκηση – Θα πάρει “κεφάλια” ο Ίβιτς;

Χαμός με Έλληνες παίκτες στην Τούμπα: Τι έκαναν και παλάβωσαν τη διοίκηση – Θα πάρει “κεφάλια” ο Ίβιτς;
Μπάχαλο στην Τούμπα σε μια πολύ κρίσιμη περιόδο για το Δικέφαλο! Ποιοι βάζουν σε κίνδυνο την ομάδα και με ποιον τρόπο; Πώς θα αντιδράσει ο προπονητής; Διαβάστε τι μάθαμε...

Ο ΠΑΟΚ βΑπρόσμενες εξελίξεις με αστέρι του ΠΑΟΚ – Γιατί τον έχει στην απέξω ο Ίβιτςιώνει μία αρκετά περίεργη κατάσταση τη φετινή χρονιά, αφού η ομάδα δυσκολεύεται να αποκτήσει σταθερότητα, παρόλο που πλέον οδεύουμε προς την τελική ευθεία της σεζόν.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πηγαίνει συνεχώς από το ζεστό στο κρύο κι ανάποδα, όπως, για παράδειγμα, συνέβη τελευταία, όταν τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού ακολούθησε η συντριβή από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στην ήττα από την Ένωση ήταν Έλληνας παίκτης, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος αποβλήθηκε με ανόητο τρόπο, καθώς έκανε εσκεμμένα χέρι και ενώ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα.

Από την άλλη, ο έτερος Έλληνας που αγωνίστηκε στην ενδεκάδα, ο Παναγιώτης Γλύκος, ήταν μάλλον ο MVP του ΠΑΟΚ, αλλά το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σκληρή κριτική για τις μέτριες εμφανίσεις του και κάποια εύκολα γκολ που έχει δεχθεί (με Ηρακλή στο πρωτάθλημα και Ξάνθη στο Κύπελλο).

Με αφορμή αυτά τα δυο κρούσματα, εάν ξετυλίξει κανείς το κουβάρι της παρουσίας των Ελλήνων παικτών στο φετινό ΠΑΟΚ, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στον Δικέφαλο δεν είναι και η καλύτερη εποχή για τους Έλληνες παίκτες.

Πέραν, άλλωστε, του Γλύκου και του Μαλεζά, που παίζουν ακόμα βασικοί αν και δέχονται κριτική, οι υπόλοιποι τα έχουν πάει ακόμα χειρότερα. Ο Τζαβέλλας απομακρύνθηκε κακήν κακώς, ο Αθανασιάδης ακόμα δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα και το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο, ο Μυστακίδης δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, ενώ οι Κουλούρης, Χαρίσης, Κίτσιου, Πέλκας βλέπουν την ενδεκάδα με τα …κυάλια, ενώ ο Χατζηισαΐας στην ουσία είναι “τελειωμένος”.

Γενικά, με την πρόοδο που (δε) δείχνουν να παρουσιάζουν οι Έλληνες στον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως στη διοίκηση (όχι από τον ίδιο τον Σαββίδη) έχει διαμορφωθεί η πεποίθηση ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι μάλλον “λίγοι” ποδοσφαιρικά.

Φυσικά, δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα, αλλά με βάση τα όσα βλέπει, δεν αποκλείεται η παραπάνω πεποίθηση να περάσει και στον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της δύσκολης συνέχειας (ημιτελικά Κυπέλλου και πλέι οφ) και οι ευκαιρίες στους Έλληνες να μειωθούν ακόμα περισσότερο.

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments