Ελλάδα

Έκτακτο: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

Έκτακτο: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα
Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 28 και 33 ετών, που έφυγαν τη μέρα της δολοφονίας είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. εκείνοι που σκότωσαν τον ιερέα με άγριο τρόπο στο σπίτι του.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη Ιερόθεου Καμίτση, ο οποίος είχε βρεθεί δολοφονημένος άγρια μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα, στις 14 Φεβρουαρίου, αφού σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες 28 και 33 ετών από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι διαφεύγουν της σύλληψης, αφού τη μέρα της δολοφονίας αναχώρησαν για το εξωτερικό μέσω του “Ελ. Βενιζέλος”.

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε του δύο δράστες από το DNA τους που βρέθηκε στο διαμέρισμα του αρχιμανδρίτη στο Γέρακα. Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον χώρο του σπιτιού του Αρχιμανδρίτη, ότι οι δυο άνδρες ήταν γνωστοί του ιερωμένου και πιθανότατα ήταν το θύμα που τους άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος την ημέρα της δολοφονίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, ο αρχιμανδρίτης είχε πάντα στο διαμέρισμά του ένα χρηματικό ποσό, κάτι που γνώριζαν οι δολοφόνοι και αυτό αποτέλεσε το κίνητρο τους για να τον σκοτώσουν, με άγριο τρόπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments