Τεχνολογία

Samsung Galaxy X: Τα σχέδια του κολοσσού για τη νέα ναυαρχίδα

Samsung Galaxy X: Τα σχέδια του κολοσσού για τη νέα ναυαρχίδα
Ένα αναδιπλούμενο smartphone έχει η Samsung στα σκαριά, ωστόσο το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές παραμένει ακόμα άγνωστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου της αναδιπλούμενου πρωτότυπου smartphone κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η νέα αναφορά κάνει λόγο για τα σχέδια παραγωγής του νέου smartphone της Samsung γεγονός που αποκαλύπτει ότι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας θα μπορούσε να οριστεί κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2018. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί κατά το τέταρτο τρίμηνο αλλά μάλλον θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια πολύ νωρίτερα. Επειδή όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια πιθανή ημερομηνία από την ίδια εταιρεία, πολύ πιθανό τα πράγματα να αλλάξουν μέχρι τότε.

Η Samsung σκοπεύει να παράγει χιλιάδες πρωτότυπα και να εξετάσει τόσο την ποιότητα όσο και την εσωτερική απόδοση των νέων συσκευών. Εφόσον τεθούν με επιτυχία τα tests αυτά η εταιρεία θα συνεχίσει στην μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων smartphones. Περιττό αν αναφέρουμε ότι αν κάποια δοκιμή αποτύχει και μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7, ο κολοσσός θα εγκαταλείψει τα σχέδια του.

Η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο αναδιπλούμενο smartphone κατά την διάρκεια του MWC 2017 σε έναν αρκετά κλειστό κύκλο καλεσμένων. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Samsung στην πραγματικότητα σκοπεύει να παράγει πρωτότυπα μοντέλα της νέας σειράς στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους αλλά οι διαδικασίες καθυστέρησαν προκειμένου να δοθεί μια ultra-premium ματιά στο τηλέφωνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments