Τεχνολογία

Το Nokia 6 σε τεστ ανθεκτικότητας (vid)

Το Nokia 6 σε τεστ ανθεκτικότητας (vid)
Το νέο μοντέλο smartphone της Nokia υποβάλλεται σε διάφορα βασανιστήρια, επιβεβαιώνοντας την φήμη της εταιρείας για την αντοχή των συσκευών της.

​Η Nokia επέστρεψε στην αγορά των smartphones και το Nokia 6 είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε ύστερα από χρόνια. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στις αγορές τις Ασίας.

Όπως γνωρίζουμε, η φήμη που έχουν τα κινητά της Nokia είναι ότι θεωρούνται αρκετά ανθεκτικά, αλλά τι γίνεται με το Nokia 6;

Ο YouTuber JerryRigEverything, δημιούργησε ένα video στο οποίο περνά από scratch, burn και bend test.

Χάρη στην επικάλυψη από Gorilla Glass 3, η 5.5 ιντών οθόνη του Nokia 6 δεν γρατζουνιέται πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να συγκρίνεται με πολλά άλλα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και high-end. Η κάμερα στην πλάτη είναι επίσης scratch-resistant ενώ και ο αισθητήρας ποτυπωμάτων δεν γρατζουνιέται.

Από τη στιγμή που οι πλευρές και η πλάτη του Nokia 6 είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, είναι αναμενόμενο να γρατζουνιέται πιο εύκολα. Όμως στο bend test έδειξε ότι είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές.

Για ένα smartphone που κοστίζει περί τα 250 δολάρια, το Nokia 6 φαίνεται να είναι αρκετά ανθεκτικό. Αυτό σχετίζεται με τη διαδικασία κατασκευής που ακολουθούν Nokia και HMD Global. Στο παρακάτω video δείχνουν πως χρησιμοποιούν στέρεα κομμάτια αλουμινίου CNC machined, στιλβωμένα 5 φορές και δυο φορές ανοδιωμένα. Στη συνέχεια οι συσκευές περνούν από 600 διαφορετικά tests πριν ξεκινήσουν οι αποστολές.

Δείτε τα videos:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments