Τραβάει κι άλλο το σχοινί ο »Ερντογάν-πασάς» | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Μαρτίου 2017, 14:06 15 Μαρτίου 2017, 14:06

8.000 βόσνιους σφαγίασαν οι Ολανδοί στη Σρεμπρένιτσα, λέει τώρα ο Ερντογάν, που πολύ συνειδητά τεντώνει κι άλλο το σχοινί, τόσο με την Ολλανδία όσο και με την Ευρώπη.

Εξαπέλυσε, λοιπόν, και σήμερα μύδρους κατά της Ολλανδίας ότι «σφαγίασε περισσότερους από 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους» στη Σρεμπρένιτσα.
Οι Ολλανδοί «δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό, ούτε με τον σύγχρονο κόσμο. Αυτοί σφαγίασαν περισσότερους από 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο θύλακας της Σρεμπρένιτσα όπου το 1995 Σέρβοι της Βοσνίας σκότωσαν τουλάχιστον 8.000 μουσουλμάνους, ήταν την περίοδο εκείνη υπό την προστασία των Ολλανδών κυανόκρανων αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ίδια ομιλία ο Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι επικρατεί ένα «πνεύμα ανεξέλεγκτου φασισμού» στην Ευρώπη, όπου πολλές χώρες απαγόρευσαν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις υποστηρικτών του. «Το πνεύμα του φασισμού έχει αποχαλινωθεί στους δρόμους της Ευρώπης», είπε.

Ετικέτες: