Γεωργιάδης για την επίθεση: Ήταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπάρχει αμφιβολία | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Μαρτίου 2017, 10:57 15 Μαρτίου 2017, 10:57

Τρομοκρατικό χτύπημα χαρακτηρίζει την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Δεν ήταν επίθεση για το «θεαθήναι», ήταν κανονικό τρομοκρατικό χτύπημα και φαντάζομαι θα ακολουθήσει και προκήρυξη”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως η επίθεση συνδέεται με τη δημόσια υποστήριξη που εξέφρασε προς τον Νίκο Τόσκα για την εκκένωση των καταλήψεων

“Ενοχλώ και θέλουν να με τρομοκρατήσουν, απειλούν τη ζωή μου αλλά δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου, δεν μπορώ να ζήσω με τον τρόμο, η Δημοκρατία προχωράει”, είπε αν και σημείωσε πως φοβάται η οικογένειά του και οι εργαζόμενοί του.

Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που προηγήθηκε τηλεφώνημα και εκτίμησε πως ήταν τύχη που εξερράγησαν μόνο τα τρία από τα οκτώ γκαζάκια κι έτσι προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές.

“Είναι εντυπωσιακό ότι εμείς έχουμε ισχυρή ασφάλεια και το τζάμι ράγισε, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έκλεισε ο δρόμος για κάποιες ώρες από την αστυνομία και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Έχουμε πάθει υλικές ζημιές αλλά προχωράμε. Ήταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπάρχει αμφιβολία” πρόσθεσε.

Ετικέτες: