Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ελπίζουμε να έρθει ο Κικίλιας στην αποψινή τηλεμαχία

Τζανακόπουλος: Ελπίζουμε να έρθει ο Κικίλιας στην αποψινή τηλεμαχία
Μετά τον πόλεμο που ξέσπασε στο Twitter.

Τηλεμαχία αναμένεται απόψε, Τετάρτη, μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, μετά τον “πόλεμο” που ξέσπασε στο Twitter.

“Σήμερα στις 19:00 στον Ant1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου! Ελπίζουμε να έρθει και ο Β. Κικίλιας”, έγραψε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με την απάντηση του κ. Κικίλια να είναι άμεση. “Ο κόσμος υποφέρει και ο κ. Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε στο Ant1”, ανέφερε.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών ξεκίνησε με αφορμή την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «για πρώτη φορά σε επτά χρόνια θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

“Και μετά έχει σειρά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του μνημονίου”, ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.

“Mας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε πάλι το κρέας – ψάρι και το τρώτε την Σαρακοστή. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι fake news. Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας” έγραψε στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας σε τρεις αναρτήσεις του, παραθέτοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πως είναι αδύνατο να πιαστεί πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018, σε αντιπαράθεση με δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος και δηλώνει πως τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιαστεί το 3,5% το 2018.

“Ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός» απάντησε ο κ. Τζανακόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο κ. Κικίλιας, ωστόσο, δεν απάντησε στο tweet του, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να του γράφει: “Κύριε Κικίλια, πήγε μεσάνυχτα. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε πει “ναι” στην τηλεμαχία, γράφοντας: “Δεκτή η πρόταση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments