Αθλητισμός

Ο εισαγγελέας πέταξε την… μπάλα στην κερκίδα στη συνάντηση με Άρη και ΟΦΗ! Ατλαμάζογλου: «Η υπόθεση δεν έκλεισε»

Ο εισαγγελέας πέταξε την… μπάλα στην κερκίδα στη συνάντηση με Άρη και ΟΦΗ! Ατλαμάζογλου: «Η υπόθεση δεν έκλεισε»
​Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των νομικών του Άρη και του ΟΦΗ και του Άρη με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά τις χθεσινές εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση της Λαμίας και την χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών στον αγώνα με την Σπάρτη. Οι νομικοί των δύο ομάδων επισκέφτηκαν τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου […]

​Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των νομικών του Άρη και του ΟΦΗ και του Άρη με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά τις χθεσινές εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση της Λαμίας και την χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών στον αγώνα με την Σπάρτη.

Οι νομικοί των δύο ομάδων επισκέφτηκαν τον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου προκειμένου να μάθουν το σκεπτικό του για το αν έθεσε την υπόθεση στο αρχείο και αν το έκανε, τότε με ποιο σκεπτικό πήρε την απόφαση

Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν έδωσε καμία εξήγηση προς τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων και πέταξε την… μπάλα στην κερκίδα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr «απευθυνόμενος προς τον Μανώλη Φωτάκη, υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει έννομο συμφέρον και κακώς προέβη προς αυτήν την καταγγελία ακολουθώντας δηλαδή την γραμμή που ακολούθησε ο Αλέξης Κούγιας».

Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον νομικό εκπρόσωπο του Άρη Πάρη Ατλαμάζογλου, ο οποίος απέφυγε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αρκέστηκε σε δήλωσή του να είναι λακωνικός, τονίζοντας με έμφαση: «Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν έχει κλείσει. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments