Αθλητισμός

Παίρνει επιπλέον μέτρα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Παίρνει επιπλέον μέτρα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι
Αυξημένα θα είναι τα μέτρα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αφού οι «πράσινοι» θέλουν να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα.

​Αποφασισμένοι να μην ξεφύγει οι κατάσταση στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακοί είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται σε συνεννοήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς, στους οποίους θέλουν να περάσουν το μήνυμα και τη σπουδαιότητα της σημασίας να κυλήσουν όλα ομαλά. 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τους οπαδούς, τόνισαν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί και αν δουν ότι κάποιος πάει να ξεφύγει, να προλάβουν και να τον σταματήσουν. 

Ωστόσο, δεν μένουν μόνο στα λόγια, αλλά παίρνουν μέτρα για να προλάβουν τυχόν παρεκτροπές. Η ΠΑΕ αποφάσισε να υψώσει και άλλο το προστατευτικό πλεξιγκλάς μπροστά στις θύρες 13 και 14, ενώ θα είναι διπλάσια η δύναμη των ανθρώπων ασφαλείας που θα ξεπερνούν τους 400. 

Μάλιστα, οι περισσότεροι θα είναι πάνω από τη φυσούνα και μπροστά στον πάγκο του Ολυμπιακού. 

Εκτός από τους οπαδούς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε συνεχείς επαφές με την αστυνομία, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments