Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτή η τράπεζα θα χρηματοδοτήσει το γήπεδο στο Γουδή

Παναθηναϊκός: Αυτή η τράπεζα θα χρηματοδοτήσει το γήπεδο στο Γουδή
Τσίπρας και Καμίνης θέλουν γήπεδο στο Γουδή για τον Παναθηναϊκό, με τη χρηματοδότηση να γίνεται από την Alpha Bank. Στα 40 εκατ. ευρώ το κόστος κατασκευής...

​Το γηπεδικό επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο για τους “πράσινους”, καθώς εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης θα ανακοινώσουν την έναρξη σχεδίου ολοκληρωμένης αστικής παρέμβασης, η οποία θα περιλαμβάνει το γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στο “Γουδή”. 

Σε ό,τι αφορά το μείζον θέμα των κεφαλαίων που απαιτούνται για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”, η χρηματοδότηση θα γίνει από την “Alpha Bank”, με τους “πράσινους” να ξεπληρώνουν το δάνειο σε βάθος χρόνων. 

Εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και το συζήτησε σε συνάντηση που είχε χθες με τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Υποδομών, Επικρατείας, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, πιθανώς και με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. 

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πλάνο, περιλαμβάνει γήπεδο περίπου 30.000 θέσεων, ενώ το συνολικό κόστος εκτιμάται στα 40 εκατ. ευρώ. Στο Γουδή πάντως δεν προβλέπεται να συστεγαστούν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για τον οποίο υπάρχει -από πλευράς Κυβέρνησης- η προοπτική του Βοτανικού…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments