Αθλητισμός

Σκάνε «βόμβες» στον ΠΑΟ – Αυτούς τους δύο θέλει σαν τρελός ο Γιαννακόπουλος – Κίνδυνος για τον παικταρά

Σκάνε «βόμβες» στον ΠΑΟ – Αυτούς τους δύο θέλει σαν τρελός ο Γιαννακόπουλος – Κίνδυνος για τον παικταρά
Δύο κινήσεις που θα «φτιάξουν» τους οπαδούς του Τριφυλλιού έχει στα σκαριά ο ηγέτης της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα παίρνει το μεγάλο ρίσκο να χάσει έναν παίκτη που κάνει παπάδες!

​Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά σιγά σιγά γίνονται κάποιες κινήσεις για το μέλλον.

Ειδικά οι “πράσινοι”, που δεν έχουν σταθερό κορμό, πρέπει να αρχίσουν να φροντίζουν από τώρα για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Δύο από τους παίκτες που θέλει πολύ το “τριφύλλι” είναι ο Κρις Σίνγκλετον και ο Κέισι Ρίβερς. Το καλό για τους “πράσινους” είναι ότι τους έχουν και για την επόμενη σεζόν, αφού έχουν υπογράψει μαζί τους για 1+1 χρόνια. Αλλά είναι πιθανό να τους καλέσουν για επέκταση, αφού πρόκειται για παίκτες με υψηλή ποιότητα και άμεση προσαρμοστικότητα στην ομάδα.

Γι’ αυτόν που δεν έχει γίνει σκέψη ακόμα είναι για τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση επίσης στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε διαφορετικό καθεστώς από Σίνγκλετον και Ρίβερς, καθώς έχει υπογράψει μόνο για ένα χρόνο. Λόγω του “αλλόκοτου” αγωνιστικού στυλ του, η περίπτωσή του θα εκτιμηθεί το καλοκαίρι. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η κατάληξη της χρονιάς και πόσο έχει προσφέρει ο ίδιος.

Σε μία τέτοια περίπτωση, βέβαια, είναι πιθανό να την “πατήσει” ο Παναθηναϊκός. Αν έχει παίξει πολύ καλά ο Τζέιμς και το “τριφύλλι” έχει πάρει έναν ακόμη τίτλο, η τιμή του Αμερικάνου θα εκτοξευθεί και τότε δεν θα είναι εύκολο να μείνει στο ΟΑΚΑ. Όπως και να έχει, πάντως, η πρεμούρα του Παναθηναϊκού είναι ο Σίνγκλετον και ο Ρίβερς. Όχι ο Τζέιμς…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments